Aspiepower Media

Städ och mötesdag

Förutom att fortsätta städa så har jag vart i väg till sjukgymnasten.
Han tycker att foten ser bättre ut så jag får gå korts sträckor utan kryckor men ska ta dem när jag ska gå längre.
Sen får jag börja köra med gummiband igen så ska vi ses igen om tre veckor. Sen har jag även vart på möte med LSS, arbetsförmedlingen och försäkringskassan och checkat av lägen och diskuterat framtiden.
Mer om framtiden får ni veta på torsdag för det är en hemlis;) Men idag ansökte jag om att få boeendestöd igen.
Har inte haft det på ca 5 år men måste få hjälp att strukturera upp mitt hem och bli pushad att ta tag i saker och ting innan det blir kaos. Försäkringskassan ska även ringa vuxenhab och se till så jag får en kontakt där igen och kan få hjälp med att arbeta med hur jag ska bromsa mig själv. Jag har ju en förmåga att köra på i 220 km /h tills det säger pang i väggen. Så jag måste få hjälp med hur jag ska kunna bromsa mig själv i tid innan jag kraschar. Jag gillar när vi kan ha möte med alla samtidigt så vi kan samspela i stället för att alla olika myndigheter ska arbeta för sig själv. Nu ska jag försöka ta ett ryck i städningen igen.


Min nya tröja från Cecilias

B har kommit upp på väggen ska köpa mer ramar och sätta upp fler:)


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *