Aspiepower Media

Kramens dag och tacksamhet

Jag vill börja med att tacka alla fina människor som delat inlägget som jag skrev om Mind i går, tillsammans gör vi skillnad<3 Ni har väl inte missat att det är kramens dag i dag? Enda kramen jag fått på hela dagen var av Baby, fast jag fick muta med godis för att få den;) IMG_3902.JPG Annars har det var en lugn kväll vi har kollat på tv och lekt med laserpekare, nu är Baby så trött så hon däckat i en fåtölj:P Själv väntar jag på att veckans avsnitt av  Trevligt folk deluxe ska börja. Eftersom jag syndat på matfronten tidigare i dag så försöker jag att inte dra i väg, så blev keso med jordgubbar och smoothie till kvällsfika i dag. Fast jag är galet sugen på Pizza;) IMG_3899.JPG IMG_3897.JPG IMG_3907.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *