Aspiepower Media

Det här är en kontaktannons!

Det här mailet landande i min mail i förut:

”Hej Joanna. Jag har en fråga om relationer. Jag har testat nätdejting och sidor här på Facebook Det här att gå på bio, fika osv. är inget som jag orkar med. Ny miljö + att träffa en helt ny människa. Dessutom slår jag av någon anledning ”bakut” om det närmar sig att vi ska träffas. Jag blir inte riktigt klok på mig själv. Jag förstår inte varför jag gör så. Jag har haft ett långt förhållanden i mitt liv, men kände aldrig att hon var rätt att skaffa barn med, och nu är jag 42 år. Vill så gärna skippa hela dejtingprocessen. Jag har många intressen och intelligent (om iq 155 duger?) I övrigt är jag vilken Svensson som helst. Bor i en 1800-talsvilla med kamin. Bjälkar i taket, hetro och singel sedan drygt 8 år nu. Mina bekymmer är ”bara” vardagen, städning, tider (på andras villkor) och att jag är så inflexibel”

1

Visst bor han mysigt?

Jag kan inte direkt ge några bra råd då jag själv inte ha de här svårigheterna. Och det känns bara dumt att jag  sitta och spekulera i hur han borde göra när jag inte har en aning om hur det känns. Så jag har i stället i samråd med personen valt att lägga ut detta meddelande som en kontaktannons och försöka hjälpa den här personen att hitta kärleken. Kanske är just DU tjejen han söker! Låter Boss (som han valt att jag ska kalla honom efter hans katt) intressant? Maila då dina kontaktuppgifter till info@joannahalvardsson.se så skickar jag dem vidare till honom. Kanske kan vi hitta kärleken åt Boss eller i alla fall en vän för livet!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *