Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag var värd den! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag var värd den!

 I dag lyxa jag till det ordentligt, men jag tyckte att jag var värd det efter att skött mig optimalt i 11 dagar. Så det blev årets första semla och jag sa adjö till  16 smart points. Men med en nyttig smoothie till, så kändes det bättre.  Vi kan låtsas att jag firade Tulpanens dag som det är i dag, varför har vi ens massa konstiga dagar? Fast kanelbullensdag och chokladens dag gillar jag?    Kvällen har jag annars ägnat åt att skriva lite på min bok, som vi får se om det någonsin kommer bli en bok.    

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *