Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hemma i Karlstad – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hemma i Karlstad

När mamma slutade jobbet och hon jag och Baby mot Karlstad.
Väl framme åkte vi en tur till Rusta och Ikea.
Och åkte jag hem och började rensa ur en byrå för att göra en den till pyssel förvarning så allt mitt pyssel ska slippa stå överallt.

Just nu ser det ut som man släppt en bomb i min lägenhet men nu orkar jag inge mer så får bli ett ryck i morgon igen mellan alla möten. Snart får det bli att nanna kudden men jag vet inte vart jag ska sova för min säng är upptagen:P


Mamma det åker tåg på vägen….


Mamma har du fixat en Baby förvarning?Jaha och vart menar ni att jag ska sova i natt?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *