Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Filmpremiär och häng vid älven – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Filmpremiär och häng vid älven

Har varit i väg på film realse, det låter väldigt glammit. Andra bloggare går på filmpremiärer med typ Persbrandt själv går jag på filmpremiär med alla myndigheter, haha jag vet inte riktigt vad som är coolast;) Och huvudrolls innehavare är jag med. Kommer dela filmen här sen när den är officiell för alla. När jag kom hem gick jag ner och satte mig vid älven en stund, är ju så fint väder i dag så man måste passa på att vara ute. Men jag blir så rastlös av att inte göra nått. Vad ska jag göra liksom? Sitta och glo på älv, det är ju inte särskilt spännande. Nu ska jag palla mig i väg och handla sen får solen lysa hur mycket hon vill för kl 19 är det speedway på tv:n och det kan man inte missa;) IMG_2009 IMG_2025 IMG_2029 IMG_2028

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *