Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Vi fick en telefonräkning på 10 000 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vi fick en telefonräkning på 10 000

Vi har fått en nostalgitripp tillbaka till början av 2000-talet, Lunarstorm är tillbaka! Jag vet inte hur många timmar jag spenderat på den där sajten. Tillslut bestämde BUP att jag bara fick vara inne 30 min per dag och mina föräldrar ställde en äggklocka. Men vet ni vad? Man kan vrida upp tiden på en äggklocka lite i smyg i bland och jag kan säga att det blev väldigt långa 30 minuter. På den här tiden fanns inget fiber eller ADSL, det var det gamla heliga modemet som gällde. Och det gällde att vara kreativ för att kunna gå in på internet i smyg. Så när mamma och pappa somnat smög jag upp och stängde dörren till mitt rum och la modemet under kudden och kopplade upp mig, Det gick skit bra tills det landade en räkning på 10 000 i brevlådan. Mina föräldrar var inte så imponerade;) Dock hade jag inte bara surfat för 10 000 jag hade ringt samtal till mobiltelefoner också, och på den här tiden fanns inte heller någon fast samtalspott att ringa gratis för varje månad. Det slutade med att mina föräldrar fick spärra mobilsamtal från hemtelefonen, man kunde bara ringa med en kod. Men jag är inte korkad så när pappa ringde ett mobilsamtal och hade lagt på så smög jag fram och tog telefonen och tryckte på senaste samtalet och wips så kom numret fram och även koden. Det gick jättebra, tills nästa räkning kom;) Jag kan nog egentligen tacka Lunar för att jag fick min Asperger diagnos. För det var just där jag träffa N, som hade Asperger och börja läsa på och insåg att jag också har det. Så tack för allt Lunar, men tyvärr tror jag inte att jag kommer återvända för jag känner mig lite vuxen för det och att den tiden har varit. Hur tänker ni om att sidan har återuppstått? Kommer ni återvända till Lunarstorm? 1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *