Aspiepower Media

Min mage gillar inte gluten, före och efter bild efter bara fyra dagar

Jag är inte allergisk mot gluten men min IBS mage gillar inte det och protesterar. Men jag hade ätit gluten i över 26 när läkarna sa till mig att sluta och vet hur det smakar. Och jag tycker det är så krångligt när jag ska ut och resa och måste ha matsäck med mig på tåget för SJ är värdelös på att ha glutenfria alternativ. Så i bland fuskar jag och låtsas att jag kan äta gluten. Under december har jag fuskat riktigt ordentligt . Och som ni redan vet så började jag följa Viktväktarnas program i mp dag och även att äta glutenfritt. Och så här ser mina mage ut efter bara  fyra dagar.  Översta bilderna är i från måndags de understa från i dag, galet!

ja jag måste göra ren min spegel:P

ja jag måste göra ren min spegel:P

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *