Aspiepower Media

Från psykfall till Asperger-expert

I bland kan jag sitta och tänka tillbaka på det som vart. 10 år med depressioner,  nio självmordsförsök, inläggningar och tom hot om tvångsvård. Sen hände något, jag hittade tillbaka till livet och tog revansch. För det måste jag verkligen påstå att jag har gjort. De senaste fem åren har jag: – Haft runt ett hundra tals föreläsningar. – Spelat in en serie med UR (länk) – Vart intervjuad i radio tre gånger – Vart intervjuvad i nio tidningar – Vart med och pratat på samma seminarium på Almedalsveckan som vår kulturminister. (länk) – Spelat in en film med Specialpedagogiska skolmyndigeheten – Vart med i en kampanj UR hade, tillsammans med kändisar som Kakan Hermansson,Malin Gramer och Matias Varela – Pluggat till journalist – Tagit körkort – Vart med i Verkligheten i P3 – Semesterpratat i P4 värmland. (länk) – Skrivit för SVT opion, Nyheter 24, Expressen, NWT, Nyhetstindningen, Tidningen Skyttesport, Sydnärke nytt och Speedway racing – Fotat åt Sveriges Radio Värmland – Fått en föreläsning sänd på SVT (länk) – Börjat blogga på Svriges största familjesajt Jag har säkert glömt några av mina meriter. Jag kan i bland ha svårt att själv förstå vilken resa jag egentligen gjort. Från psykfall till Asperger expert. Jag är ett levande exempel på att man kan må bra i gen även om man mår så dåligt så man ligger och krälar i avgrunden. Och jag är ett levande exempel på att trots man har en diagnos så kan man gå hur långt som helst bara man får rätt stöd och hjälp. Och jag vet att det finns massa andra superhjältar där ute som kan gå lika långt som mig, bara de hittar sin superkraft.

Skärmavbild 2016-01-07 kl. 14.42.14

Almedalen 2014: Johanna Koljonen, Erik Fichtelius, Alice Bah Kuhnke, Jag och Matilda Hellström

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *