Aspiepower Media

Hur gick det till när jag började blogga för Familjeliv?

En tidigt morgon i September satt jag i bilen på väg till jobbet och lyssnade på radion där Micaela Forni pratade om hur man får en framgångsrik blogg. Och hur de går till när de väljer ut bloggare till sin portal. Jag tänkte ”shit hon pratar ju om mig och min blogg” Så jag fick in på jobbet öppna mailen och skrev till henne. Skrev typ ”Hej jag har bloggen du söker” och berättade vad jag bloggade om. Efter tre dagar kom ett svar där det mer eller mindre stod ”Ja det har du, vi vill att du bloggar för oss” Så jag har nog mina diagnoser att tacka för det här kontraktet. För hade jag varit en normal tråkig person så hade jag antagligen tänkt: ”Nej det är ingen idé att jag skriver, varför skulle de vilja ha mig?” Men nu är jag inte normal;) Man måste ta för sig i den här världen för att komma någonstans. Jag fick välja om jag ville blogga på Devote eller här men valet blev Familjeliv då jag tro det är här större delen av min målgrupp hänger. Enligt Bloggen facebooksida är min största målgrupp där kvinnor 35-54 år. Jag är så himla glad för att jag inte har någon impulskontroll och skickade iväg det där mailet till Forni.

1 Vem är du som läser min blogg? Kvinna, man, hen? Ålder? Bor? Varför läser du den här bloggen? Bertätta gärna!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *