Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Kaallt – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Kaallt

Var segt att ta sig upp ur sängen i morse. Fick rulla ur sängen för kände mig stel som en 90 årig tant. Han inte äta någon frukost eftersom det tog tid att ta sig upp. I vanliga fall hade jag bara struntat i det och dra till jobbet men i dag packade jag med mig en macksäck, innehållande smoothie och riskakor med philidelphiaost Sen kom man ut i kylan och höll bokstavligt talat på att frysa ihjäl. Och när bilen tillslut är varm, då är man framme vid jobbet och måste gå ur igen,

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *