Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Hur gick de på LSS? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hur gick de på LSS?

Ja hur gick det egentligen på dagens möte på med min LSS handläggare och mitt boeendestöds chef? Bättre än vad jag hade hoppas, det var ett lugnt och sansat möte denna gång, kanske berodde de på att jag tog lugnande i förebyggande syfte innan mötet;) Jag hade gjort en checklista på vilka punkter som jag ville ta upp som jag delade ut och vi pratade från punkt till punkt. Tydligt och bra och jag fick fram det jag ville. Nu kör vi ett nytt försök från och med mitten av januari kommer jag få ett nytt boeendestöd som ska ha mer förståelse och kunskap om vad mina funktionsnedsättningar faktist innebär. Skönt att det här är klart hoppas bara det blir bättre denna gång med. Men jag tycker det är lite sorgligt att det skulle dröja två månader att fixa det här.

Skärmavbild 2015-12-16 kl. 22.19.29

Jag tänkte banda samtalet, som den journalist jag är;) Men jag gav den en till chans och lämnade diktafonen hemma.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *