Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hur orkar jag? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hur orkar jag?

Vet inte hur många gånger jag fått höra senaste månaden ”hur orkar du leva med smärta och infektioner hela tiden?” Ja,hur orkar jag?
Jag har egentligen inte så jävla mycket val… 1.lägga mig ner och dö
2. Sätta på mig boxnings handskarna och slåss mot sjukdomen och försöka göra de bästa av situationen. Och jag har vart med om flera saker i mitt liv som vart mycket värre och överlevde jag de så överlever jag smärta med. Det finns så många unga människor som får avsluta sina liv av bla cancer. Visst jag har en kronisk sjukdom men jag får iallafall fortsätta leva och ha ett underbart liv:-) När jag var 10 år och fick mina första symtom så hade jag sjukgymnastik med en tjej som var några år yngre.
Vi hade mycket gemensamt, vi tävla båda i gymnastik, hade samma symtom, fick samma behandlingar och genom gick samma undersökningar. Men ett år senare fick hon sin diagnos, hon hade skelettcancer som spridit sig i hela kroppen och hon dog 9 år gammal. När allt känns som värst så brukar jag tänka på T, jag fick iallafall fortsätta leva, även om det är med smärta,
Men jag tror det finns en mening med allt och utan min sjukdom skulle jag ju inte vara den jag är. 550024_480318102004768_274272844_n_large

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *