Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 LSS gör mig utbränd – Aspiepower Media
Aspiepower Media

LSS gör mig utbränd

Fröken B har kommit hem igen efter sin långa semester. Hon firade att vara hemma genom att brottas med en råtta på vardagsrumsgolvet.   Mamma och pappa hade hon också med sig. Vi har hjälpts åt att städa kaoset även känd som min lägenhet. Det är sorgligt att mina föräldrar ska behöva att komma och städa för att LSS inte kan se till så jag har boendestöd som jag är beviljad. Det har nu gått två månader sedan min handläggare skulle kalla till ett möte, sen gick hon upp i rök. Både jag, min kontaktperson och psykiatrin har jagat henne men får inget svar.  Enligt psykiatrin mår jag så dåligt av all stress de här skapar och att jag inte får ihop min vardag så jag håller på att bli utbränd. Det är tur att jag har de föräldrarna jag har annars skulle detta aldrig gått.       

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *