Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Det där med att bli klar för fort… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det där med att bli klar för fort…

Ännu en jobbdag över.
Gjorde klart mina uppgifter på en och en halv timma.
Han även att hjälpa Rebecca att baka. Hade hunnit med lite mer men alla var på möte så kunde inte få några uppgifter så fick fika lite i stället, det är ju också trevligt;)
Hej Jag heter Joanna och har Aspergers syndrom och allt går 220km/h när jag vet vad jag ska göra;) Nu är jag hemma och ska packa ner min lilla lurvboll och åka mot Hagfors.]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *