Jul-lista

I går var det 24 dagar kvar till jul och julkänslorna kommer sakta men säkert krypande Hittade denna jullista hos Michaela Forni 1. Pepparkakor eller lussebullar? Lussebullar, kan äta hur många som helst. 2. Skumtomtar eller knäck? Skumtomtar, man får bara ont i tänderna av knäck. 3. Ischoklad eller marsipan? Jag älskar choklad men inte Ischocklad valet blir marsipan. 4. Köttbullar eller prinskorvar? Varannan. 5. Julkorv eller julskinka? Julskinka helt klart! 6. Lax eller sill? Sill 7. Sylta eller pastej? Usch inget av dem 8. Paradis eller Aladdin? All choklad går ner, utan Ischoklad då. 9.Revbensspjäll eller Janssons? Janssons frestelse slår allt! 10. Glögg eller julmust? Glögg must kan man ju dricka på påsken;) 11. Rödbetsallad eller dopp i grytan? Rödbetsallad 12. Ris a la Malta eller gröt?  Ris a la malta 13. Hemma eller borta? Hemma fast varannat år betyder hemma, hemma hos moster. 14. Utomlands eller Sverige? Sverige men vart utomlands två gånger på julafton och det var faktiskt himla skönt att slippa stressen. 15. Ge eller få? Ge, dock har jag inte köpt en enda julklapp än, kanske dags snart:P 16. Mysteriet på Greveholm eller Sunes jul? Mysteriet på Greveholm . 17. Chokladkalender eller paketkalender? Paketkalender 🙂 18. Plastgran eller äkta? Plast, både jag och pappa är allergisk + att Baby skulle riva av allt barr från granen:P 19. Arne Weise eller Ernst? Arne! 20. När vill du att första snön ska falla? Mitten av december. 21. Har du haft en grön gräsmatta på julen? Ja flera gånger. 22.När är det dags att pynta? På första advent! 23. Kan du komma på något negativt med julen? Att sådana här högtider kan vara extra jobbiga för oss med diagnoser, mycket stress och förändringar. 24. Favorit julfilm? Kollar inte ens på julfilmer. 25. Favorit julkalender? Mysteriet på Greveholm 26. Blir du mättad av julen när den är slut eller vill du ha mer jul?  Det räcker som det är. 27. När öppnar du dina julklappar? På eftermiddagen på julafton! 28. Favorit juldoft? Lussebullar 29. Vad framkallar mest julstämning? Att slå in julklappar och julbaka 30. Vad är viktigast med julen? Att sprida kärlek och värme.   1503899_10152062251786998_244202378_n

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen