Aspiepower Media

Julkalender på bloggen!

I flera år har det varit tradition att jag har en julkalender på bloggen från 1 december fram till julafton. I år hade jag tagit beslutet att inte ha någon då det är fruktansvärt mycket jobb och tiden inte riktigt räcker till. Plus att förra året hoppade företag av i sista sekunden och där stod jag med tomma luckor som var tvungna att fyllas. Men förra veckan blev jag kontaktad av företag som ville vara med i min kalender så jag sa okej vi kör väl då. Så jag kontaktade företag jag samarbetat med i många år som jag vet att man alltid kan lita på. Och självklart ställde dom upp i sista stund. Så i år blir det en mini kalender på bloggen, en lucka varje advent+ julafton. Följ mig på Facebook, bloglovin, Blogkeen eller Instagram, så är du säker på att du inte missar någon tävling! Jag lovar att det är fina priser du inte vill missa!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *