Aspiepower Media

Tack Karlskoga Folkhögskola 

I dag vakna jag av att alla smsa att jag skulle åka försiktigt till Karlskoga för det var blixthalka ute. Hade tänkt åka 09 men åkte redan vid 8.30 för att ha tid på mig. Så han att äta frukost på Mc Donalds innan föreläsningen. I dag föreläste jag för ca 150 personer på Karlskoga Folkhögskola. Jag fick höra att jag borde bli ståuppkomiker. Förra veckan fick jag höra att jag borde bli politiker. Politiker med humor jag det kanske vore nått att satsa på;) När jag var klar var det bråttom för kl 13 skulle jag vara hos psykologen i Karlstad. Kom fem minuter sent men han var förvarnad så det var lugnt. Nu borde jag städa men vi får se om jag orkar palla mig upp från soffa, där jag nu hamnat.      

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *