Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Tisdagsmys – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tisdagsmys

I eftermiddag har jag fått tummen ur och plockat lite här hemma och tagit en sväng om med dammsugaren. Jag har fortfarande inget boeedestöd och försöka styra upp kaoset själv. Vart LSS har tagit vägen vet jag inte. De sa för tre veckor sedan att de skulle kalla till möte men inget händer. Jag ska ringa i morgon och ge förslag på tid från mig och min psykolog. Det är väl jag som vanligt får styra upp så saker sker. Men det är sorgligt för alla har inte den styrkan jag har, att vara verbal och kunna prata för mig. Nu njuter jag i soffan med lussebulle och julmust efter allt arbete. Blir sängen tidigt i dag, är faktisk ganska trött för en gångs skull.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *