Aspiepower Media

Helgen i Stockholm

Som ni redan vet så åkte jag och Sussie till Stockholm i fredags. Vi checkade in på Radisson Blue Watherfront hotel, där vi åt middag innan vi skulle vidare på Mamma boosten- The show. Tack Danny, Renée och Thomas för en underbar kväll! Efter showen var ju trötta efter den långa resan och showen så vi gick upp och la oss. Jag kunde dock inte somna förrän 02 för jag tog min medicin för sent. Blev en väldigt trevlig helg men jag blir grymt trött av sådana här äventyr. Så mycket folk så många intryck. Men jag åkte med värsta supertåget hem det stannade inte en enda gång på hela resan, så åkte mellan Stockholm- Karlstad på två timmar och 15 minuter. PicMonkey Collage

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *