Aspiepower Media

Trött

Är galet trött och kämpar för att hålla mig vaken.  Har tagit ett bad och ligger nu i sängen och ser på I huvudet med Gunde Svan. Tanken är att försöka hålla mig vaken i alla fall en timma till så jag orkar sova hela natten.  Klockan är ställd på 06.30 och klockan 07.30 blir jag upplockad och ska åk till föreläsning nummer ett i Staffanstorp. Jag kommer va en aning trött när jag kliver innanför dörren i Karlstad o morgon kväll Vid 22. På tal om Karlstad så är det nu sista chansen att boka biljetter till min föreläsning där 6/11 endast 10 biljetter kvar, först till kvarn! Du bokar din biljett här: http://www.medborgarskolan.se/arrangemang/?aid=766931&mid=1780&sgid=21 Halva priset för barn under 18 år. Målsman tar ansvar för om barnet klarar av att hörde de tyngre delarna men har haft barn i 11 års åldern i min publik tidigare utan problem 🙂 Skickat från min Sony Xperia™-smartphone

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *