Aspiepower Media

Tack Stockholm!

Börja dagen med hotellfrukost , åt så jag nästan rullade därifrån.  Sen tog jag en snabbfika med min vän P och hans hår. Jag har en förkärlek till långhåriga killar. Men eftersom jag valt att dela mitt liv med en korthårig,så är det tur att man har snälla kompisar som lånar ut sitt hår så man får pilla lite på det?       

utsikt från hotellet

   Innan jag åkte hem mot Karlstad tog vi en tur på stan. Mitt på Drottninggatan blev jag stoppad av en tjej som läser min blogg. Tack Elin för pratstunden och kul att DI ville säga hej!    Nu sitter jag på tåget och ska vara hemma i Karlstad vid 18 tiden om allt går som det ska. Längtar efter att få bädda ner mig i soffan.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *