Okategoriserade

Tradera Family- De bästa barnkläderna på Tradera

tradera-family Familjeliv och Tradera  har lanserat den nya tjänsten Tradera Family, som samlar de bästa barnkläderna från Tradera. På Tradera Family  sållar Familjelivs redaktörer bland Traderas stora utbud för att gräva fram de bästa guldkornen inom kategorin barnkläder. Inte bara för att göra livet lättare för dig och din plånbok – utan även för att värna om miljön. Att köpa begagnat är ett sätt att bromsa nyproduktionen som tär på naturens resurser – de resurser som tyvärr inte är oändliga. Ett plagg som älskats av ett barn och sedan får nytt liv hos nästa busfrö är såklart också ett roligare och personligare alternativ. Det tycker i alla fall vi på Familjeliv. Hoppas att ni håller med! Kika in på Tradera Family och se om du hittar något som passar dig! Du hittar specialsajten här: Familjeliv.se/tradera

]]>

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*