Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Presentkort shopping – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Presentkort shopping

Jag har länge trånat efter den här pedalhinken  från Åhlens. Jag försökte övertala mig själv att min gamla var över sju år gammal och att det var dags att köpa en ny. När jag fick ett presentkort på 100 kronor på Åhlens så kunde jag inte hålla mig längre, så nu fick den flytta hem till mig. Visst är den snygg?

Förutom den snygga papperskorgen fick jag även med mig en splitter nya Astrid hem.IMG_0911-0.jpg

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *