Aspiepower Media

Konferens i Kristinehamn

I dag har jag vart på konferens med Samspelet i Kristinehamn. Representanter från Kommunen, Landstinget, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan har träffats för att tillsamman komma fram till hur man ska bli bättre på att samspela kring brukare. På bilen dit fick jag veta att en som skulle prata sagt återbud så jag fick frågan av min chef om jag kunde prata lite kring bemötande mot personer med NPF. Självklart kunde jag det så tog upp några punkter som var med på listorna jag gjort. Jag tycker det är så kul när de kommer fram efteråt och tycker att det är så bra och viktigt att jag är med. Att de behöver få höra hur det är på riktigt. Jag gillar att föreläsa för allmänheten men det känns bra när man vet att man gör skillnad på riktigt.      

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *