Aspiepower Media

10 appar jag inte skulle klara mig utan..

1


  1. Facebook- Behöver det ens någon förklaring? Skulle Facebook bara helt plötsligt bestämma sig att lägga ner så skulle jag typ dö, för jag har större delen av mina sociala relationer där.

  2. Instagram- Som den bekräftelsenarkoman jag är så skulle jag inte klara mig utan Instagram och alla likes;) Glöm inte att följ mig och gilla på @domkallarmighannes.se

  3. WordPress- Skulle skulle jag annars kunna blogga när jag är ute och far?;)

  4. aCalendar- Bästa almanacka-appen enligt mig. Tydlig och bra.

  5. Sms Park-  Jag lever nästan en pengarfri värld och använder nästan bara kort.  Parkeringsappen är ett måste. Visst kan man betala med kort i automaten men på ställen där jag parkerar ofta har jag ju redan koden inställd i appen och behöver då inte springa fram och tillbaka till apparaten med gipsad fot.

  6. Viber- Jag har egentligen bara den här appen för en anledning, att kunna prata med Ludvig när han är i England utan att han ska få en fet räkning.

  7. Swedbank- Hålla koll på inkomster och utgifter och flytta över pengar från ena kontot till andra på bara några sekunder.

  8. InstaSquare- När man jagar likes på Instagram så är det ganska nice att kunna lägga upp bilder utan behöva beskära dem.

  9. Battery Doctor- Gör att batteriet i telefonen håller mycket längre.

  10. BubbelWitch2- Roligt spel att roa sig med när man sitter på tåget, väntar på sin tur på vårdcentralen eller bara har allmänt tråkigt. Varning det är beroendeframkallande!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *