Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Pain – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Pain

Kvällen har spenderats i soffan med fruktansvärda magsmärtor. Jag gissar på att det är mina kära IBS tarmar som kramar mot mitt koniska inflammerade bäcken igen. Nu är det nästan ett halvår sedan sist jag fick krypa in på akuten för att bli sprutad med morfin.  Har försökt lugna ner det med TENS. Alvedon funkar inte alls och jag är inte sugen på att ta morfin och bli däckad i morgon. Vi får se hur mycket sömn de blir i natt…     

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *