Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Välkommen November – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Välkommen November

Ännu en månad har susat förbi och nu är November här och årets slut kommer allt närmare. I dag har jag kollat över almanackan på jobbet och hela november är mer eller mindre fullbokat. Och sex stycken föreläsningar väntar den här månaden. samanlagt ska jag hinna med tio stycken innan året är slut och jag kommer besöka både Närke och Småland. Jag är så glad att jag har möjligheten att verkligen kunna jobba med det jag vill. Och att jag kan kombinera både föreläsningar och journalistjobb. Sen har jag en vacker arbetsplats med, utanför mitt kontorsfönster:

Dagens frukost

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *