Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 World Mental Health Day 10 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

World Mental Health Day 10

Jag pratar ständigt om om psykisk hälsa.  men det är inte så självklart att alla gör det, bland annat märkte vi det efter gårdagens inlägg. 3/4 i Sverige lever i dag med psykisk ohälsa eller som anhörig till någon som har det. Ändå är det fortfarande skuld och skam. I dag tycker jag att just DU ska prata om psykisk ohälsa eller i alla fall klicka dig in på Hjärnkolls hemsida  och ta del av vår kampanj.
”Den 10 oktober är det World Mental Health Day på temat ”Dignity in mental health”. Det kommer Hjärnkoll att manifestera på många platser i landet på temat ”Din värdighet”. Du kan också själv manifestera i sociala medier! Fundera över vad värdighet betyder för dig – skriv, fota och dela med hashtagen #minvärdighet
Vi måste våga prata om psykisk ohälsa, för att minska diskriminering och utsatthet. Alla människor ska ha lika rättigheter oavsett psykiska olikheter. World Mental Health Day 10 oktober är ett utmärkt tillfälle att prata mycket och högt om psykisk ohälsa på gator och torg och på andra platser där många människor möts. Öppenhet gör stor skillnad! För information om vad som händer runt om i landet, besök gärna Hjärnkolls sida: Manifestationer och aktiviteter

1För mig handlar värdighet om att få vara den jag är och få vara stolt över det utan att bli dömd. Vad är värdighet för dig? Kommentera gärna här nedan.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *