Aspiepower Media

Tre saker…

3 saker jag ser fram emot → Ullareds resan nästa helg → Att få bada badkar i morgon. → nästa lön. 3 saker jag fasar för → Att snön ska komma, mitt gips kommer bli as blött. → Att bli arbetslös igen. → Att rehabilitering inte kommer laga min fot. 3 saker jag gillar → Speedway. → Dregen. → Choklad. 3 saker jag inte gillar → Svek → Lögner → Hösten 3 saker jag vill → Åka utomlands. → Ha ett badkar hemma. → Att ska bli vår snabbt.

3  saker jag borde → Laga mat. → Äta maten. → Städa. 3 saker jag kan → Virka. → Nästan lägga tungan på näsan. → Hela alfabetet på teckenspråk. 3 saker jag inte kan → Springa. → Sjunga vackert. → Stå på händer. 3 saker jag har på hjärnan → Dregen;) haha → Allt jag måste komma i håg att göra på jobbet på måndag. → En dålig låt de spelade på radion förut. 3 saker jag pratar om ofta → Speedway. → Dregen. → Baby.
3 saker jag önskar mig → Pengar. →  En ny kamera. → Värme.
  3 saker jag blir lugn av → Min bollväst. → En varm dusch. → Baby. 3 saker jag blir stressad av → Dålig planering. → Otydlighet. → Sjukdomar när man inte har tid att vara sjuk. 3 saker jag ska göra i helgen → Vila. → Bada badkar. → Åka till Hagfors. 3 saker jag gjort den senaste veckan Föreläst. → Varit på mässa. → Legat på soffan.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *