Aspiepower Media

Utbildat kirurg-mottagningen

I dag har jag utbildad 15 sjuksköterskor och undersköterskor på Kirurgmottagningen i Karlstad i bemötande  mot personer med NPF-diagnoser. Ett roligt och viktigt uppdrag. Eftersom jag vart inlagd på just denna avd fem gånger så kan jag verkligen prata utifrån egen erfarenhet. Jag tror att personalen uppskattade att ha mig där i två timmar och jag kommer ha två utbildningar  till i höst så hela personal-styrkan ska få möjlighet att lyssna på mig. Och min förhoppning är att ryktet om denna utbildning ska spridas i sjukhuset korridorer så alla avdelningar ska förstå att de behöver denna utbildning och att de kan bli bättre.

  Var så trött när jag vaknade i morse så fick fylla på med extra energi.

  Tyckte de Kirurgen gjorde ett bra val av present;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *