Aspiepower Media

Personer med Autism-diagnoser blir inte automatisk mördare!

Skärmavbild 2015-10-22 kl Möts av de tragiska som hänt i Trollhättan och samtidigt möts, jag på Flashback av ”mördaren har helt klart Aspegers syndrom/Autism” Jag är beredd att påstå att det är personer som skriver sådana här kommentarer som har störst problem. Och antagligen är i större risk att begå ett sådant här brott än en person med Asperger syndrom. Det handlar om okunskap och korkade människor som inte vet ett skit om vad Asperger syndrom/ Autism faktiskt innebär men tyvärr är det sådana här människor som sprider hemska fördomar. Men jag blir så jävla förbannad när jag tänker på vad det egentligen är som de här människorna påstår. ”Personer med Autism känner inga känslor och är känslokalla” är ord som förekommer. Jag och MÅNGA med Asperger/autism är extremt känslosamma människor och vi bryr oss om andra mer än vad vi bryr oss om oss själva. Och det är en stor myt att vi inte skulle kunna känna empati. Och skulle det nu visa sig att gärningsmannen har en Asperger/autism diagnos så är det INTE hans diagnos som gör att han begått detta brott. Utan det är för att samhället ser ut som det  gör i dag. Både samhället och  människor som dom som sitter på Flashback stöter ut oss med  diagnoser. Vilket på sikt kan leda till att man får andra psykiska sjukdomar och mår så dåligt så man begår brott. Det här ännu ett bevis på hur viktigt arbetet jag gör är. Vi måste ta död på alla myter en gång för alla!  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *