Aspiepower Media

Söndagsmys

Veckans sista dag är här ännu en gång. Och som vanligt förstår jag inte hur tiden kan swischa i väg. Jag har bäddat ner mig i soffan med bollvästen och Fröken B ligger i sin favorit fåtölj bredvid. Vi väntar på att veckans höjdpunkt Bron ska börja. Jag har för övrigt blivit besatt av Polly Puffar, har ni inte testat dem så måste ni det! Men jag varvar det med fruktsallad så känner jag mig lite nyttigare;) I morgon är det dags för en ny vecka och nya äventyr. Denna vecka har jag inte bokat in något förutom jobb, känner att jag behöver få ta det lite lugnt så den där förkylningen försvinner någon gång och sen är ju inte mitt psyke riktigt på topp för den delen heller. image image image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *