Aspiepower Media

Våga vägra mobbning!

Skärmavbild 2015-10-10 kl. 11.44.14I dagens NWT står  det att Orrholmsskolan i Karlstad skyltar mot mobbning. Utanför skolan har man satt upp förbjuds skyltar mot Mobbning. Läs hela reportaget här! Men jag känner bara: Varför behöver vi ens sådana här skyltar? Vi lever på 2000- talet och det borde vara en självklarhet för alla vuxna att lära sin barn och barn runt okring sig att Mobbning är INTE acceptabelt någonstans! Men det är faktiskt de vuxna som är värst. Jag är inte arg på dem som mobbat mig. De var barn, och de förstod inte bättre. Jag är arg och besviken på alla vuxna som såg men valde att inte göra något. När skolan tog upp de här med föräldrarna till tjejerna som var elaka mot mig sa dem ”Va mitt barn gör inte så här! Nej nu hittar ni på! Mitt barn mobbar ingen!” Och när inte ens vuxna människor förstår att de gör fel hur ska då fjortonåriga tjejer förstå det? Jag vågar vägra mobbning! Ser jag barn/ungdomar på stan som jag inte ens känner så lägger jag mig i och frågar vad dom håller på med. Ser jag barn/ungdomar som skriver elaka saker till varandra på sociala medier så lägger jag mig i och frågad vad de håller på med. Jag tänker i acceptera mobbning någonstans! ALLA ska få vara den de är och få vara stolt över det! Och jag önskar att fler vuxna tänkte och gjorde som mig! Vi måste sätta ner foten en gång för alla! VÅGA VÄGRA MOBBNING! Vill ni veta mer om min uppväxt så kan ni lyssna på mitt Semesterprat på P4 Värmland här! 1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *