Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vilodag – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vilodag

Dagen fortsätter i samma tempo som i går. Har fortfarande feber och känner mig allmänt paj. Medans mina ambassadörs kollegor i Hjärnkoll kampanjar är jag hemma och vilar upp mig.  Jag hade redan från början bestämt mig för att avstå kampanjdagen då jag behöver mina helger till att återhämta mig. Och nu när läget är som det är så känns det verkligen som det var rätt val. Jag har inte riktigt tid att vara sjuk.  Hela hösten är mer eller mindre fullproppad och nästa vecka väntar två föreläsningar. Självklart är det tråkigt att jag inte kan vara med mina vänner men jag kampanjar här på bloggen istället. image image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *