”Bara” huvudvärk i dag

I dag är vi inne på dag två med medicin-utsättningen och jag har ”bara” huvudvärk i dag. Sedan jag kom på idén i går kväll att dela medicinen i pyttesmå delar och trappa ner ännu långsammare så känns det som kroppen är mer samarbetsvillig. Lite huvudvärk i några dagar kan jag stå ut med, skiten måste ju ur kroppen. Börjar känna mig sjuk på kuppen också. Har inte riktigt tid med det nu. Men mat måste man äta fast man är hängig så blev ett litet hoppkok i dag.

Nu ska jag återgå till att ligga i soffan och göra ingenting. Väntar på att Modus ska börja, min nya favorit efter Bron. Vet inte hur jag skulle överleva hösten utan ljus Vet inte hur jag skulle överleva hösten utan ljus

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen