30 Blogg-frågor

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då? Bron, jag vill vara Saga Norén! 2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn? Författare, dagisfröken eller frisör. Jag blev journalist, ganska nära;) Skärmavbild 2015-10-07 kl. 20.37.55 3. Vilken är din favoritdoft? Victoria Secret cocos passion

1 4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då? Mitt på en speedwaybana, hallå jag måste ju få se speedway fast jag är en sten! 5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du? Åka och pussa Dregen:D 10406711_10152929828296998_3808393120766660363_n 6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet? Inte ett dugg, tror jag skulle vara likadan. Min kompis brukar säga att jag är en kille född i en tjejs kropp så:P 7. Vilket är ditt favoritverktyg? Verktyg? Öhm jag rör typ aldrig verktyg 8. Vad gör du om tio år? Har eget företag och bor i hop med Henrik 9. Vilken är din bästa danslåt? Har typ inte dansat på 10 år, eller jo när jag är ensam i lägenheten och ingen ser:D 10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då? Kläder till Baby. Skärmavbild 2015-10-07 kl. 20.39.04 11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro? Jag skulle nog balla ur. Åka jorden runt och köpa ny kamerautrustning 12. Vad tycker du om ordet hen? I bland kan det vara bra. 13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak? Nutella-bullar, för att det är gott!

14. Vad tycker du om köttkonsumtion? Jag orkar faktisk inte bry mig 15. Är du beroende av något? Choklad, bekräftelse och speedway 16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför? Punk

17. Vad gör dig riktigt förbannad? Orättvisor och svek 18. Har du något riktigt bra husmorstips? Nej jag är nog ingen bra husmor:D 19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra? Vem gillar reklam liksom? 20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn? Avgör själva: 1   21. Vad gjorde du för tio år sen? Bodde i Hagfors och gick i gymnasiet. 22. Vad gjorde du för ett år sen? Var arbetslös men åkte runt i halva Sverige och föreläste 23. Fem snacks du gillar! CHOKLAD! choklad, choklad,Choklaaaaad,  CHOKLAD! 24. Fem sånger jag kan texten utantill på! Öhm inga:P 25. Vad skulle du göra om du var miljonär? Sluta jobba och flytta utomlands 26. Fem dåliga vanor! – Har en förmåga att vara långsint – Sitter med mobilen i handen hela tiden – Duschar tre gånger om dagen (okej de är bra att vara ren men de räcker med en gång om dagen säger dem:P) – Biter på naglarna – Säger typ hela tiden typ. 27.Fem saker du gillar att göra! Se på speedway, gosa med Baby, pyssla, baka, pussa Henrik;) 28.Fem saker du aldrig skulle köpa eller klä dig i! Oj vet inte. Har sagt många gånger ”De där ska jag aldrig ha”, sen dröjer de ett tag så har jag köpt de ialf. 29.Fem favoritsaker! Datorn, Mobilen, Kameran, Baby, Choklad! 30. Vad är du mest nöjd över på din/ditt kropp/utseende? Ögonen Skärmavbild 2015-10-07 kl. 21.14.40

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen