Aspiepower Media

Trötthet och förstasidan på Familjeliv

I dag har det vart en ganska intensiv dag på jobbet. Jag satt med i möte med bredningsgruppen som sekreterare, men som vanligt fick jag hoppa in som ”expert” när de ville ha brukar perspektiv på det de pratade om. Jag är trots allt ”expert” på Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Landstinget och Kommunens system och brister. Och jag tycker det är kul och VIKTIGT att de tar vara på mina erfarenheter. Men man blir lite trött i hjärnan av sitta på möte i tre timmar. Väl hemma igen har jag bara slappat. Försöker att bara vara och inte somna någonstans. I morgon ska jag upp vid 05.30 för att åka till Charlottenberg och föreläsa, så det vore väldigt bra om jag kan sova i natt. Jag kommer ha en egen privatchaufför i morgon, man får sånt när man är kändis;) Sanningen är att jag mutat min vän Carolina med att hon ska få shoppa på ett köpcentrum och att jag bjuder på lunch;) Det är nog tur att hon är med annars hade jag nog aldrig kommit fram….   Skärmavbild 2015-10-07 kl. 14.45.07 Föresten om ni inte sett det så ligger det nu en intervju med mig på Familjelivs förstasida. Klicka här så kommer ni dit! Skärmavbild 2015-10-07 kl. 16.19.17 Fotografen som tagit bilden på mig är Maurits Larenas, jag vill inte ha skäll två dagar i rad;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *