Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hej Värmland! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hej Värmland!

Har precis kommit hem till Karlstad igen. Ska gå ner o tvättstugan och slänga på maskin sen ska jag bosätta mig i soffan resten av dagen. Är galet trött och det är väll kanske inte så konstigt med tanke på gårdagens äventyr. Det känns som jag liksom tömmer mig under varje föreläsning.

image

Ja, jag gillar leopardmönster 😉

image image
image

Den här boken fick jag av några bloggläsare i går. Den skildrar hur det är att leva med Asperger och ADHD

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *