Aspiepower Media

Äpple-kanel och Nutellabullar

I dag är det ingen vanlig dag för det är kanelbullens dag.  Och som den bullälskare jag är så måste den firas. Eftersom min kropp inte klarar av långa bak så valde jag att göra världens enklaste bullar. Men ack så goda. image Du behöver till äpple- kanel bullarna : En rulle färdig smördeg som finns i frysdisken på affären. – Två äpplen – Malen kanel – Strösocker image Kavla ut smördegen. Strö på rivet äpple, kanel och socker. image Rulla i hop degen till en rulle. Skär ca 3 cm tjocka bitar. Lägg i bullformar och pensla med ägg och strö på pärlsocker. image In i igenom i 15-20 min på 200 grader. Du behöver till Nutella bullarna : – Smördeg – Nutella Kavla ut smördegen. Bred på Nutella. image Du kan rulla de här bullarna med men jag valde att fläta dem för jag tyckte att det blev roligare när de blev randiga. image Även dessa på 200 grader i ca 15-20 min. Klara för att avnjutas!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *