Aspiepower Media

Tankar kring morgondagen

Förutom bullbak har det vart en lugn dag. Nu har ju krupit ner i soffan med ett varsin laptop och väntar på att kvällens happning Bron ska börja. I morgon kommer jag börja dagen med en lång sovmorgon.  Och sen vid 15.30 ska jag sitta på tåget till Katrineholm. klockan 18 ska jag föreläsa och det känns skönt att det inte blir så lång resa den här gången. Det här blir min första föreläsning sedan jag fick min andra diagnos och det kommer bli lite ovant att helt plötsligt började prata om två diagnoser. Egentligen har jag ju alltid gjort det då jag pratar om mig själv men förut har jag ju liksom inte haft ett namn på det. Men det blir nog bra.

image

Henrik bjöd på superburgare i kväll

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *