Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Städning och speedway – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Städning och speedway

Gick och la mig i sängen och vakna upp 3 timmar senare fast är fortfarande lika trött.
Har ändå orkat dammat och dammsugit lite och nu återgått till soffan. Om en timma ska jag heja på Ludde, jag gillar när de sänder hans matcher live så jag kan låtsas att jag är där. Det var sagt att jag skulle med på någon match i Avesta i år men det har inte blivit av. Har varit så mycket annat.
Vill ni med heja på Ludde, så kan ni se matchen här med start kl 19. Det känns lite konstigt när jag tänker på att jag inte kommer se någon mer speedway live i år.
Vad hände liksom?
Säsongen började ju nyss.
Den här fina bilden på mig och Ludde tog Bosse Östman när Luddovich var i Hagfors.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *