Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Dag 3 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dag 3 med Viktväktarna

Har spenderat ännu en eftermiddag med att göra ingenting.
Det var länge sedan jag kunde göra ingenting.
Jag tror jag fått en mirakelmedicin.

Jag är även inne på dag 3 med viktväktarna och tycker det rullar på bra.
I dag ställde jag mig tom och laga kvällsmat i stället för äta trycka i mig mackor, oj,oj vad är et som händer med mig egentligen?
Så avancerade mat blev de inte men pastasallad är bra och gott.

Ska snart gå och krypa ner i sängen och se på tv där tills jag somnar.
I morgon blir det jobb och sen åker jag direkt till Kumla.
Vi får se hur det går att räkna pointsen i helgen när jag ska ut på massa äventyr.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *