Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Välkommen tillbaka Seroquel! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Välkommen tillbaka Seroquel!

Mitt boeendestöd har vart här och just nu när jag har gips är jag extra glad att ha henne.
Nu är lägenheten damsugen och fin och jag och B kan söndags mysa.

I dag börjar jag äta stämning stabiliserande medicin.
50 mg Seroquel Depot till kvällen.
Om två dagar ska jag börja känna skillnad på sömnen säger doktorn.

Jag och Seroquel har delat 4 år tillsammans, jag fick den insatt för psykos.
Efter 4 år utan symtom tyckte läkarna att jag var frisk och inte behövde den mer så nu har jag vart utan den i två år.

Fast då visste  de inte att de troligen behandla bipolär sjukdom utan att veta om det. 
Och att medicinen hjälpte mig mer än vad de egentligen trodde.
Så nu får Seroquel komma tillbaka till mitt liv.
Jag hoppas på att bli lite lugnare och få lite mer sömn.


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *