Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Sprayfärg- Ge prylen en ny chans! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sprayfärg- Ge prylen en ny chans!

När våren kommer blir jag extra pyssel sugen.
Jag vill göra om och förnya i mitt hem.
Och vet ni vad världens bästa pyssel är då?
Att återbruka gamla saker.
Och det gör man hur enkelt som helt med lite sprayfärg
Ge möbler, krukor, lampor, leksaker eller något annat spännande nytt liv med lite ny färg. Mitt senaste sprayfärgsoffer blev en gammal pedalhink som var ful och rostig efter 6 år i ett badrum så den fick nytt liv med lite färg.
Och innan det blev det spisskydden så de matchar mitt rosa kök;) Men nu när våren är här så ska jag ge lite andra prylar i hemmet en ny chans.
Vad är ditt bästa spraymålningsobjekt?


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *