Aspiepower Media

Hejdå måndag

Måndagen börjar gå mot sitt slut.
Dagarna går alldeles för fort.
Är inne på sjätte jobbveckan nu.
Galet snart är april slut och jag ska till Skåre och hålls vårtal, shit alltså.
Men först ske jag överleva den.här veckans äventyr. I morgon väntar ännu en dag på NWT ser fram emot att se vad jag ska få hitta på den här gången. Än har jag inte fått skriva något själv. Men ändå kändes de sjuk coolt när jag slog upp tidningen förra onsdag och ser att två saker jag vart med och jobbat och tyckt till om var på förstasidan. I morgon är en galen dag. En dag som inte alla är särskilt bra planerad.  Kommer flänga runt i stan fram och tillbaka hela dagen, från ena mötet till det andra. Jag glömde planera in pausar. Jag skulle behöva sova nu.
Men är inte särskilt trött efter min lilla eftermiddagslur på tre timmar 😛

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *