Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Oj då…. Somnade visst….. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Oj då…. Somnade visst…..

Gick ut och tog lite luft för att sen gå in och lägga mig och vila lite.
Vilan gick bra i dag, väldigt bra.
Somnade visst och vaknade upp tre timmar senare.
Om jag inte kan somna i natt så är det inte mitt fel för nu har jag ju iallafall vilat hela eftermiddagen;) Nu ska jag försöka orka ta tag i disken sen ska jag återgå till soffan och vila lite till.
Lär vara glad över den här vilo-eftermiddagen i slutet av veckan.
Tog en panoramabild över älven förut:)]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *