Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Spionerat på Vilks – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Spionerat på Vilks

I dag var det ett stort pådrag på stora torget i Karlstad.
Den omtalade konstnären Lars Vilks föreläste i gamla Wermlands bankens lokaler, samma lokal som jag själv stod och föreläste i för ungefär en månad sedan. Journalist som jag är kunde jag inte hålla mig borta. Trots tungt beväpnade poliser och bombhundar.
Så jag och Krister åkte förbi för att kolla läget men det var väldigt lugnt.

Så istället åkte vi hem och designade rallyoveraller.
Jag har blivit anställd som designer, kanske är min nya karriär;)

Nu ska jag bege mig till sängen.
Vid 9.30 i morgon ska jag och Sussie rulla mot Karlskoga och där väntar två intensiva dagar med fortbildning med Hjärnkoll.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *