Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Favorit i repris: Jag gick ner 30 kg med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Favorit i repris: Jag gick ner 30 kg med Viktväktarna

Nu har den här bloggen funnit i över 4 år.
Jag har skrivit många inlägg.
En del har blivit delade hundratals gånger och spridits på nätet.
Jag tycker det är dags för en liten återblick och kommer därför publicera några inlägg igen.
Nu kör vi!
……………………………………………..

JAG GICK NER 30 KG MED VIKTVÄKTARNA ONSDAG 26 MARS 2014

Skrev om viktväktarna på facebook och fick direkt kommentarer om att viktväktarna är bluff och deras godis innehåller mer socker än tex snikers osv…
Jo visst de är skit bluff.
Alla få tycker och tro på vad dem vill.
Men jag tror på viktväktarna för det funkade för mig.
Jag gick ner 30 kg och har hållit det i nästan 4 år nu.
Tydligen är det bra att äta socker då;)
Här kommer min viktresa:
Från 6-14 ålder tränande jag gymnastik på tävlingsnivå och alltid varit väldigt smal. När jag kollar på bilder från den tiden nu i efterhand säger jag tom själv att de ser ut som jag har anorexia. När jag var 13-18 år mådde jag som jag berättat tidigare mycket psykisk dåligt och jag svälte inte mig själv. Jag mådde så psykisk dåligt så jag inte hade någon matlust och ibland orkade jag inte att äta.
Sen var jag mobbad och vågade/orkade inte gå in i matsalen i skolan själv och därför åt jag inget i skolan vissa dagar tills jag fick äta i ett litet rum bredvid matsalen med en lärare så jag kände mig trygg.
Jag och min psykolog jobbade mycket med matbiten och när jag slutade 9:an 2004 vägde jag 48kg och var 168cm lång.

Jag 2001, 13 år gammal

Gick upp lite i vikt under början av gymnasiet.
2006 blev jag vuxen och överflyttad till vuxen psyk och de satte in mediciner som gjorde jag gick upp snabbt i vikt.
Jag gick upp 20 kg på 1½ månads tid

 När jag var på Arvika festivalen juli 2006 vägde jag ungefär lika mycket som i dag ca 68kg.


 När jag ett år senare tog studenten så vägde jag 85 kg


När jag skrev in mig på viktväktarna maj 2008 vägde jag 95 kg.  Jag steg i vikt varje dag och kunde inte ens knyta mina egna skor längre.


 Från Maj 2008- Juni 2009 fick jag ner 25 kg från 95-70kg
Viktväktarna i Karlstad bytte till tider som längre inte passade mig. Jag kämpade vidare själv genom att va onlinemedlem och tog mig ner till 68 kg som jag höll i 2½ år till sensommaren/hösten 2011 då jag bytte antidepp medicin och gick upp 10 kg.

1 Januari 2012 kände jag att jag var tuvngen att göra nått innan de rusa i väg för mycket då skrev jag in mig på viktväktarna igen och vägde 77,6 kg och målet var att gå ner 10 kg, jag gick ner 12.Redan från start 2008 hade jag sagt att mitt mål är 65 kg men väger jag runt 68 och håller det så är jag nöjd. 

Sedan i maj 2013 har jag inte varit på något möte pga brist av tid.
Jag kör själv hemma med onlinemedlemsskap och pendlar i dag mellan 66-68 kg beroende när i månaden.
Men har vart nere och nosat på 65 kg några gånger:)

När jag berättar hur mycket jag gått ner för andra som är överviktiga så får jag ofta kommenterar som “Jag önskar att jag med kunde vara lika duktig som dig”

Och då brukar jag svara:
Vad jag har lärt mig under den här resans gång är att Ingenting är omöjligt bara olika svårt.
 Om jag kunde gå ner 30 kg så kan DU med det!


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *