Aspiepower Media

Apoteket kunde ha fått mig att dö

Eftersom apoteket envisas med att tjata om att man ska välja en billigare sort medicin så gjorde jag det innan jul. ”De är ingen skillnad de innehåller samma saker och ska du ha den du fått utskriven blir du utan medicin i tre veckor”, sa dem. Jo tjena, det funkade inte alls lika bra som den riktiga, fick sådan ångest så jag skadad mig själv och höll på hamna på psykakuten. De är tur att jag har sådan självinsikt så jag söker hjälp  när jag känner att något är fel, men tyvärr har inte alla den förmågan. Läkaren blev galen när han fick höra hur de experimenterar med mediciner på personer som redan är i riskgruppen för att begå självmord, för att de ska tjäna några kronor. Nu har jag i alla fall fått tillbaka rätt medicin och han har skrivit att den INTE får ändras. Men det betyder ju att det blev förändring i gen och det svajar till. Den här gången blev jag inte deppigt utan hypoman. Det känns som hjärnan går i två hundra kilometer och jag kan inte riktigt fokusera och bland drar de i väg och saker händer lite för snabbt. Vad jag gjorde i Tisdags är ett ganska bra exempel haha. Jag skulle betala pappas räkningar som jag gör varje månad, det är jag som är hans godeman nu;) Men pappa har fortfarande tillgång till min bankkonton då han var min för några år sedan och vi har inte orkat gå till banken och ta bort de. Så när jag betala räkningarna så råkade jag ta fel konto så jag betalade pappas räkningar med min pengar haha. visst är jag snäll?;) Dock blev de lite problem när jag insåg att jag själv bara hade 48 kr kvar på mitt konto:P   1  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *